onsdag 4. februar 2009

Shopping

Da har jeg brukt opp lønninga mi sånn ca tre uker før det kommer en ny...;) Nei ikke rikitg så galt - men jeg ble litt revet med på www.lobelia.no - disse stilige store kassene måtte jeg ha til nybadet mitt!
Og en sånn s elv om jeg har en fra før også - men denne gangen tenkte jeg faktisk bruke den til Q-tipsog denne var jo også stilig...
Og disse var jo søte! :) Får se om de kanskje passer best på do da men..


Disse har jeg også kjøpt til doet - syns de var så fine. Må finne noen falske planter som passer i. Det skal jeg forresten også ha på badet - oliventre! Stilig stilig.
Også har jeg hørt av Christel at det skal bli mye artigere å vaske med det her - og det må selvfølgelig prøves, for det hadde vært noe!!! :)

Og på badet begynner de siste flisene å komme på plass. En smal stripe igjen, et par fliser nederst og rullesteinene i dusjen. Også skal badekaret bygges inn -men først må vi ha mere flis...:)

2 kommentarer:

  1. å så my fint da.... helt mæ alt derre :) bli fint heim t dæ ja. sånn vaskemiddel har æ brukt å. aina merke men det lukta kjempegodt av det æ hadd... litt mentol...

    SvarSlett
  2. Hei hei takk for koselig kommentar hos meg :)
    Så fin blogg du har og badet ser ut til og bli lekkert. Blir gøy og se det helt ferdig. Jeg er og glad i durance, vasker med det og sprayer.. Hehe. Ha en fin kveld :)

    SvarSlett