tirsdag 17. februar 2009

Kjøkkenutfordring

Christel ( http://bakketunet.blogspot.com/ )lurte på om jeg tok kjøkkenutfordringen med å vise frem mine favoritting på kjøkkenet.
Her er min absolutte favoritt in action: Kjøkkenkverna mi! Jeg vil aldri mer ha et kjøkken uten! Matrester og brødskorper surrer ned i avløpet og ikke minst er den helt topp til rekeskallet når vi har reker! (Og det er vi gla i så det er ikke sjelden) I tillegg er den vist miljøvennlig også - så kan det blir bedre?? :)

En annen ting som jeg er veldig fornøyd med er denne oppvaskmiddel-dispenseren på vasken! Så kjekt å slippe å ha Zalo-flaska framme hele tiden. Tusen takk Svigermor og Bosse! :)


Kjøkkengardina mi liker jeg også...Victonioxnivene mine er jeg også veldig fornøyd med Steikgode!

Brødkniven har NOEN lagt i oppvaskmaskina et par ganger så den er litt bleik...Disse bildene har jeg laga selv med decopage - og ja -litt fornøyd der også jeg...Jeg digger også Eva Solo og er strålende fornøyd med dette.


Og dette fine barnesettet som jentene fikk fra Tante Reante og Farbror Krister i dåpsgave synes jeg er kjempeartig:)
Happy Design -serviset mitt liker jeg godt.Og te-skrinet fra Perfect Home.


Og kaffebryggeren som lager ti ganger bedre kaffe enn en kaffetrakter!

Og denne soyasausen er et produkt som jeg ikke klarer meg uten verken på ris eller i sauser, kinamat etc... Så løp og kjøp neste gang dere er på Harry-handel (som jo er veldig lurt for tida med svenskekrona nede på nesten 80,-)

Jeg sender utfordringen videre til
http://lillebitte.blogspot.com/
http://livet-i-hvalstad.blogspot.com/
http://lajz.blogg.se/
http://marisrede.blogspot.com/
og de som ellers måtte ha lyst!

1 kommentar:

  1. takk takk;) ska få t å da den ja.. my fint du har venke:)

    SvarSlett