søndag 8. februar 2009

Pakke i posten!

Da var jeg hjemme fra en helg med masse fin inspirasjon og litt for mange grønne drinker... Men da jeg kom hjem og så at pakken fra Lobelia lå og ventet på meg på postkontoret ble jeg frisk nesten med en gang! :)

Her er alt jeg har kjøpt (eller hussprayen fra Durance er fra helgaturen da). Ja, jeg gikk litt nuts! Men DU så stilig det kommer til å bli både på det nye badet og det gamle doet :)

Jeg lurer på om jeg skal selge en av disse da, for det er litt mye med begge på badet syns jeg... og på do får jeg nok ikke plass. Men vi får se når det er ferdig hvordan det blir..

Dette syns jeg var så koselig!

Kjempesøte rosesåper og skilt til håndklærne. En liten tavle og magasinet Jeanne d´arc living fant også veien ned i handlekurven min på lobelia.no

Og jeg gleder meg (JA FAKTISK!) til å prøve det nye vaskemiddellet til helgavasken! Og treåringen vår har spraya godlukt i alle rom (og litt i munnen sin selv som ikke ble like populært) i kveld.

Gleder meg til å få sette disse på det nye badet med q-tips og pads i.

Også fikk jeg en liten gave fra Lobelia. Denne duesåpen og posen med lavendel til å legge i tørketrommelen! Det blir en annen duft av sokkene heretter!
Og selv om jeg har vært bårte hele helga har min dyktige samboer fått gjort litt alikevel han! Nytt tak og snart komme spottene på plass! Synes det ble kjempestilig! Og i morgen blir det rullestein i dusjen! :)
God morsdag til alle mødre forresten! :)

5 kommentarer:

 1. Okei :) Har en kjæreste som bor på Averøy skjønner du. Må bare sjekke hver gang noen skriver at de bor på ei øy i midt-Norge, sånn i tilfelle :)

  SvarSlett
 2. takk takk... bli itjnå my vinterbilda idag nei... full snøstorm.. men sia i går kveld har temperaturn gått fra - 13 t 0. så kan vel itj klag:)dem eskan som det står Bath på va råstilig da... dem sjer jo litt stor ut å.. betalt du my for dem????

  SvarSlett
 3. Jepp dæm e L50 x B34 x H24cm - Liten: L45 x B30 x H22 cm. og betalt 799 kr. Likt dæm veldig godt!

  SvarSlett
 4. ååååå, det bli så fint på badet. Gler me t å kom å sjå:)

  SvarSlett
 5. Durance produktene er himmelske!
  Er en fryd å vaske med de:-)

  Fargen på badet er ikke symi, men fra et fargekart jeg fikk hos www.gamletrehus.no.
  Den har bare en tallkode (har den ikke tilgjengelig for øyeblikket), og ikke noe navn.
  Men er enig med deg at den kan minne litt om Symi*s*

  Badekaret maler vi kun for å få det rette utrykket på badet.
  På 20 tallet var det veldig vanlig å male utsiden på karene, og vi vil at dette rommet skal se så originalt ut som mulig...som om det har stått urørt fra da huset ble bygget:-)

  Blir spennende å se hvordan det hele blir!

  Ha en fin torsdag*s*

  SvarSlett