fredag 13. februar 2009

Glassbyggerstein og spotter

Det har gått litt trått på badet i det siste...

For det første har vi vært en del borte og de kveldene samboeren har fått holde på, kan man si at det har gått han litt imot:

Vi leverte inn et deksel til sluken vi egentlig kunne bruke, og måtte bestille ett nytt før vi får lagt flisene i dusjen.... Det koster forresten sikkert dobbelt så mye siden vi nå bestilte gjennom rørleggeren...
Den vanskeligste flisa å skjære, havna i gulvet i tusen biter når den var ferdig... (kan si at det var en del fine ord å høre på badet da...bra ungene sov...)
Og jeg hadde målt feil der glassbyggersteinene skulle stå...
Så da var det bare å rive ned seks flis! ....

Men aldri så galt osv - nå fikk vi flisene rundt glassbyggersteinene helt perfekt! Tenkte først å ha dem på ytterveggen med karm, men dette ble mye bedre!

Det ble utrolig stilig!
I midten her blir baderomsinnredningen, speil og lys. Tror jeg kommer til å kjøpe et annet speil enn det som var med.. Har sett meg ut et på den lokale møbelbutikken som er med sølv ramme med "romantisk" mønster.


Elektrikeren har også vært på besøk og nå har vi fått fem stilige spotter med dimming
Synes taket ble veldig bra. Vi hadde først bare tenkt å flikke på det taket som var, men jeg er veldig glad for at vi valgte å legg nytt!Og sannelig er ikke gardina mi ferdig og på plass også!
Jeg må si at jeg er RIKTIG fornøyd...
Har knapt tatt i en symaskin siden jeg tok symaskinsertifikatet hos Ann-Bjørg(god gammeldags Hustellslærer) på ungdomsskolen!
Jeg ble så ivrig at jeg til og med laga en liten pose/veske av restene! Oppi der har jeg en duftpose med Cotton Flower fra Durance - skal si det lukter DEILIG på do nå! :)
Også må jeg blogge den nye mobilen til samboeren! Han har kjøpt seg mobiltelefon på Rema 1000....
Og er strålende fornøyd med å ha en telefon uten kamera, uten farger, uten noe som helst fancy... - og som han sier selv -
– Det går til og med å ringe med den! Det er mer enn min gamle toppmodell gjorde! Og den holder på batteiret en vecka!
Så da stemmer det vel da.... det enkle er ofte det beste! ;)

Så som dere ser - nå er vi siget med badet etter litt motgang - så i helga har vi bestilt barnevakt imens jeg jobber og sambo låses inn på badet igjen! :)

3 kommentarer:

 1. Hei Venke :)
  Tusen takk for hyggelig besøk inne hos meg :)
  Hyllen fant jeg på en nettbutiik som heter Chic Shack og her er linken
  http://chicshack.net/

  Flott blogg du har og badet blir bare så lekkert :)

  Ha en fin dag
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. så fint d begynne å bli. glede mæ virkelig t å kom å sjå.. Bloggtreff i mårrå ja.. på stjørdal.. d bli stas:) har ikke vært på det før så glede mæ. vi får ta bloggtreff t dæ når æ kjem utover da vet du.. så KALLE vi det bloggtreff. Æ og du:) og flisleggern.. hehe. E vel nå aina øyboera som blogge å... følge bloggen t ei på frøya.. ligg nederst på den blogglista mi.

  Go helg t dåkk...

  SvarSlett
 3. Takk... ja man må lær sæ å sett umåtelig pris på det man har. Desverre e d ofte så man må man opplev å mist nånn eller nesten gjør d før man tenke over d. Trur nok vi menneskan e laga litt sånn, e jo itj sundt å tenk på sånt heile tia.. man må liksom lev livet å ha vanlig kvardaga med opp og nedtura.. men man e godt rusta t å takle "små ting" når man har opplevd nå alvorlig. Unne ingen det vi va gjennom men utrolig korr styrka man kjem gjennom d med viktig lærdom!! Ha ei god helg med dine kjære 3 <3

  elske drea bloggen... for ei jente:)

  SvarSlett