søndag 15. februar 2009

Baderomstilbehør

Jeg har lenge lurt på hva jeg skal ha på veggene og av tilbehør på det nye badet - det er ikke akkurat mye jeg har funnet som jeg har likt....
Men det er jo den her da fra Lene Bjerre som jeg har forelska meg totalt i...men som jeg så langt bare har funnet på et dansk nettsted... som tar 2000 kr for å sende til Norge!!!
Og da må jeg jo ha noen sånne enkle også...


Og denne til å henge smykker på
eller denne...
Lekker?!
Og ikke minst denne....
Og et tandkrus må man jo ha;)
Og dette fatet var også stilig om jeg kunne funnet noe annet i denne serien


Og så er det noe for å henge håndklær på da..... Jeg synes egenlig det er unødvendig med noe med strøm i, men kunne tenkt meg noe lignende uten...

5 kommentarer:

 1. der koppan der som e likens med diamanta på.. t såpe, bomull og aina smånips har æ..;) lekker... og knaggan din e no fortsatt lekker... du må no bare ha en sånn... drømme du om den om natta??

  SvarSlett
 2. He-he....Nei ikke riktig så gæli enda! Men æ bestille snart dæm i Danmark ja! Gir butikken på Tillertorget en sjanse te først da - dæm skull pakk ut en del vara no framover.

  SvarSlett
 3. Der va det my fint ja :) Det blir bare lækkert badet dokkers! Tar du kjøkkenutfordringa som ligg på bloggen min??

  SvarSlett
 4. Hejsan!!
  så kul att du ville vara med och tävla om en målad rullgardin hos mig!!
  Vilken fin blogg du har....badrummet ser såå fint ut!!
  lycka till i tävingen!
  kram

  SvarSlett
 5. Hei, hei! Ang kjøkkenet: Prisen på innredningen kom på 24.000kr. Det er Lidingø fra Ikea. Benkeplatene bestilte jeg fra Epoq.no, de kom på ca 6000 kr. Kjøkkenet vårt er ganske lite, så det vil jo variere veldig. Så er det jo ventilator, oppvaskmaskin, mikro, stekeovn i tilegg. Det kom på ca 33.000 kr, men det er jo helt valgfritt hvor mye man vil legge i disse tingene. Vi byttet jo ut tak, vegger og gulv i samme slengen og det angrer jeg ikke på. Har mye å si for helheten. Downlights i taket tar elektrikeren 1000 kr stk for å sette inn (da er det med selve spotten) Håper det var til itt hjelp, lykke til med planleggingen:)

  SvarSlett