lørdag 14. mars 2009

Loppemarked

I dag var jeg på mitt første loppemarked på veldig lenge.
Lions har starta fast loppemarked annen hver helg, så jeg tok med meg ei eske med ting til neste loppemarked(så hadde jeg bedre samvittighet for å fylle huset med noe nytt) og to store sekker med klær og leiker som skal sendes til barnehjem i Estland.

Det var ikke overveldende mange muligheter for å gjøre de store kuppene på dette loppemarkedet, men noen små godbiter var det da iallfall i mine amatør-øyne..
Jeg fant denne lille skålen (den nederste) som passa veldig godt til stettfatet her som jeg hadde fra før...


To kopper og fem tallerkener med roser -slitene og fine :)
Og dette setter tror jeg blir lekker på den nye speilkommoden som jeg håper å finne på loppis i Sverige i påska eller i sommer...Tre potteskjuere i messing -to av dem med løvehoder på - syns de var litt fine. Ei gammeldame påpekte at disse ble veldig fine om jeg pussa dem- og pussa har jeg gjort....

Men kanskje ikke som hun tenkte... Jeg pussa med sandpapir og spraya på blank hvit lakk:)
Et par strøk til, så tror jeg disse blir riktig fine!Også var det det beste funnet..;Denne puffen:) Skitten og utslipp - men jeg tror den har stort potensiale...;)
Synd stoffet var så slitt - for det var fint...

Jeg har allerede begynt jobben og under trekket var det et annet - ganske stygt - men det vil nok si at den er ganske gammel siden også det øverste var veldig slitt.

Og skitten er den! Har nok stått på en låve eller noe...

Ennå har jeg ikke bestemt meg om jeg skal ha mønstret (har tenkt på blåstripete) eller ensfarget møbelstoff på puffen...
Får se om jeg finner noe fint...

Og i morgen blir det tapetsering i stua!
Var innom Fargeriket i dag - og de hadde fått inn så utrolig mange stilige tapeter!
Jeg skulle bare innom å kjøpe kraftvask og spraylakk til loppistingene, men så kom jeg i snakk med dama som eier butikken om at jeg har så lyst til å ha en fondvegg i stua, men at jeg tenkte det var vanskelig å finne noe som passer til Lys Toscana. Hun mente det var fullt mulig så mange tapeter som fantes nå. (den dama er forresten fantastisk flink til å hjelpe til med valg av farger, tapet og maling, og gode ideer)

Da vi gikk ut av butikken sa sambo; Skal du ikke gjøre det da? Kjøpe tapet og legge den i morgen?
Han er jo et geni! :)
Så nå "føler jeg meg absoutt ikke alene om å pusse opp hjemme"...;)
Så nå blir det fondvegg med sølv og grå tapet!
Gleder meg!!!

2 kommentarer:

  1. supert!!! gler mæ t å sjå tapetn... Patrik har skjønt d han;) vi e bra heldig som har kailla som e lidenskapelig opptatt av hus og interiør. hihi. ikke fult så ille. men syns no dem involvere sæ bra:)

    der sette med kam og speil... NYDELIG!! og pottan d spraya.. å poffen.. lekker.

    SvarSlett
  2. Vi var också på loppis idag, hittade jättemycket bäbiskläder och lite böcker =)

    SvarSlett