tirsdag 24. mars 2009

Hjemmelaga hårbånd

I går kveld sydde jeg hårbånd.
Med litt tøy, et strikk og noen få sømmer kan man lage fine hårbånd fikk jeg tips om på en annen blogg her.

Tenkte de skulle bli til storesøster, men litt feilberegning av hodestørrelse gjorde at det ble lillesøster som fikk seg hårbånd..
Sara får få noen i kveld..;)


Disse var kjempelett og artig å lage (liker ting som går fort)

Den der j.... buksa derimot går det ikke noe særlig med...
Var like før jeg heiv mammas symaskin utigjennom vinduet i går. På møsnteret fra stoff og stil står det very easy... Yeah right!
Skal jeg liksom skjønne av meg selv at stoffet må legges dobbelt før man klipper det - når det ikke står, og beskrivingen av selve syingen er også så dårlig at jeg ikke skjønner hvordan det skal gjøres... HMPF!
Tror det blir mest hårbånd og kjoler heretter...

Eller puter...;) Det var også lett og artig å lage:)

5 kommentarer:

 1. så flink du e Venke.. søte hårbånd da:) og kjempe fine puta. trur d bli hitra tur på oss rundt den 3 april, da kjem vi innom å vet du:)

  SvarSlett
 2. Stilig !! så flink du er ! : )

  SvarSlett
 3. Blitt en racer på symaskina du da. Å bukse... skal ikke si så mye jeg men vi måtte sy en da jeg gikk i 1. på VGS ;) Tok laaang tid før jeg var borti en symaskin etter det ;)

  Ang den byggesaken vår så begynte vi prosessen i november 2005 så du kan trygt si at det har tatt sin tid. Men det var landbruksområde så vi brukte de 2 1/2 første årene på å få det omregulert til boligformål, men nå går det fremover :D

  Klem

  SvarSlett
 4. Å, så fint det blei. E gler me t å kom å sjå alt som har skjedd hos dåkker siste månedan, kanskje vi ikkje kjenn oss igjen :)

  SvarSlett
 5. Å de var kjempesøte ! Kanskje jeg skal ta frem symaskinen og prøve meg jeg også :-)

  Ha en fin torsdag !

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett