mandag 26. januar 2009

Dører

Da er den første døra skifta! Kjøpte feil størrelse på lørdag - men i dag ble det riktig og nå har badet fått ny dør. Etter hvert skal vi skifte alle dører og det blir sinnsykt forskjell! Nå spekulerer jeg på hva slags dørvrider jeg skal ha... De hadde ingen jeg likte på butikken vi kjøpte dørene men jeg skal se på nettet om jeg finner noen fine.
Sånn ser dørene ut nå da....
Forskjell?!?

Lurer på om det blir sånne:
Men har også sett noen i svart og krom som var stilige før...om jeg bare kunne finne igjen dem... Noen som har sett dem eller har andre tips?

3 kommentarer:

  1. derre bli lekkert:) samme dørin som vi har.. Dørhåndtak ja... My forskjellig:) finn nå når du e på bytur. E så my å velg i... Vanskeli å sjå koss sånt sjer ut på nette...

    SvarSlett
  2. Samme dørene som vi monterte for ikke lenge siden ;)Veldig fine!

    SvarSlett
  3. Hei! Vet ikke om du har funnet deg dørhåndtak enda, men jeg har kjøpt noen som ligner på disse, men er enda mer bøyd/snirklete i fasongen. Og de selger de ut på Coop Obs til kr 79,-!!! Og snekker`n sa at de var mye enklere å montere enn andre billig-håndtak pleier å være! Kan det bli bedre? Jeg har kjøpt håndtak, men det er leveringstid på dørbladet Har bestilt lik din dør) så jeg får ikke vist deg bilde av det desverre.

    SvarSlett