søndag 25. januar 2009

Badeoppdatering


På badet begynner det nå å ligne på et rom igjen - om enn et veldig lite rom med litt lite lys.... Men med spotter i taket og glassbyggerstein i de lange hullene i veggen på hver side av speilet tror jeg det blir bra. Veggflisene er jo også hvite så det blir jo litt lysere enn det er i dag med de grå platene.Nå er det tetting som er på gang... Veldig mye arbeid - men sikkert ganske kjekt med et tett bad...;)Og badekaret er i hus! Fordi vi måtte fjerne litt av veggen ved døra for å få det inn må det stå der imens flislegginga pågår. Lurer på hva de som har store hjørnebadekar gjør når de pusser opp bad? Tar ut hele veggen? Badekaret som er kjøpt på nett var litt mindre enn vi hadde trodd, men vi tror det blir bra å bygge inn det.


Her er baderomsinnredninga vår. Også kjøpt på nett (eller det vil si vi fikk se det i Trondheim før vi kjøpte det) trendshopper.no
Og selv om jeg skrive vi - så gjør ikke jeg så mye på badet... ;) Men jeg deltar jo i den viktigste jobben da - planleggingen og avgjørelsene:) Og i kjelleren holder jeg på med mine litt mindre prosjekt med malerkosten. Hylla har fått to strøk nå og er vel helt ferdig i morgen kveld! :)

3 kommentarer:

 1. Hei!

  koselig å se at du har en blogg. Følger jo oppussinga på FB også, men likar med en blogg.

  Det blir bra badet når det bli ferdig!

  Prekast!

  Klem, Christel

  SvarSlett
 2. herre bli bra ja:) greit å ha mannfolk som e flink t å arbei... fine tapetbilda lenger ned her.. lekker!!! å sara e bra flink å ta bilda ja;)

  SvarSlett
 3. award t dæ på sia mi å om du hive dæ på den trenden... æ bruke å vær sløv med sånt så mått slå t litt no;)

  SvarSlett