onsdag 15. juli 2009

Knotter

I går fikk jeg pakke i posten!
Har lenge lett etter knotter til møblene jeg holder på å pusse opp og endelig fant jeg en nettbutikk som hadde flere jeg kunne tenkt meg.


Nå skal disse få komme på plass på hvitmalte fine skuffer snart!


Kjempefine alle sammen! Carolines butikk heter nettbutikken.


Disse tenkte jeg bruke sammen med de under...

Men det går jo ikke.... så nå har de her fått seg et lag med spraylakk - blir spennende å se om det blir bra!
Denne skal på rokokko-telefonbenken - tror jeg. Men jeg må snart bestemme meg om den skal få sølv farge eller om jeg skal ha den hvit og bruke et annet stoff enn det hvite jeg har funnet..


Det er alltid så hyggelig å handle hos slike små nettbutikker - der man til og med får med en personlig hilsen og en liten gave!!!


4 kommentarer:

 1. Oj så mange fine knotter!!!Den siden må jeg sjekke ut!!!Nettopp bestilt meg knotter selv men er hele tiden på utkikk et det!!!Er jo så myyyye vakkert!Ha en fin dag.Linda

  SvarSlett
 2. Flotte knotter det blir nok stilig :o)

  Så koselig med gave:)!

  Må du ha en strålende dag videre

  Klem Hilde :o)

  SvarSlett
 3. Hei igjen!!Tuusen takk for kjempe koslig kommentar på bloggen min!Jeg vet at Emmelines http://emmelines.blogspot.com/ har lagt ut bruksanvisning på hvordan hun har sydd sine. Men hun har sydd sine i et helt annet stoff men da får du i hvertfall sett fremgangs måten. Jeg har dessverre hverken symaskin eller er noe flink til det!!!!Så det må bli butikk på meg!!Men jeg tror de er super enkle å sy!!!Lykke til!Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Det var jo bare utrolig flotte knotter da. Blir sikkert kjempefint.
  :) Susanne

  SvarSlett