lørdag 25. april 2009

KJellerstue/hobbyrom

Det er godt mulig Cathrine Sørland ville hatt med kjellerstua vårres på Norges styggeste rom.... Her er det totalt kaos!
Vi innreda det sånn halveis med ting vi ikke ville ha oppe, flytta eller mer ting og tang, og rydda ingenting ut igjen, før vi begynte å ta ibruk kjellerstua som hobbyrom...

Nå har den halvferdige kajakken til sambo måtte vike plass for mine malingsprosjekt. Før har jeg nøyd meg med et prosjekt i gangen - nå har jeg sju på en gang...


Dette var det eneste jeg fant på loppemarked i dag! Tallerkenhylle til lillesøsters rom. Nå har den allerede fått seg et strøk grunning.

Og sånn ser skapet ut etter første strøk med maling etter grunning.
Fant meg også salongbord i dag som man så vidt ser på et dårlig mobilbilde over, kommer bedre bilder i morgen. Det skal bli hvitt og blankt! Nå prøver vi Bengalack! Vurdert om jeg også skulle prøve med på å bytte ut malerkosten med sprøyte og kompressor, men tør ikke ennå... Kanskje senere i sommer...;)
Nå må jeg på nett og se om jeg finner knotter..
God helg!

6 kommentarer:

 1. Kor fint skapet blei, det gjor se med kvitmaling:) Ser ut som salongbordet har my potensiale.

  SvarSlett
 2. bengalck!!! no har du skjønt d ;) uff. har nå prosjekt som vente æ å.men har ingen kjeller æ kan fyll opp.. sukk.. og garsjen.. der e det manshow! får vent t litt varmar kvelda å hold på ut. bengalck lukte så sterkt, men greit å ta me ut. tørke jo på et blunk:)

  SvarSlett
 3. va itj riktig ferdig enda.. GLEDE mæ t å sjå all fine møblan din neste tur utover.. å før det, innpå her :)

  SvarSlett
 4. Det du har gjort med disse møblene an ikke kalles annet en hærverk!

  SvarSlett
 5. Synd du ikke står fram med navn så jeg kan vite om du har noe som helst bakgrunn for å vite noe om sånt...
  Men du er selvfølgelig åpen for å mene og ha en annen smak enn meg - selv ville jeg aldri ha satt møblene i stua mi som de var... dessuten er dette masseproduserte, ikke veldig gamle møbler - så dette har jeg ikke dårlig samvittighet for :)

  SvarSlett