tirsdag 1. mars 2011

Ubrukelig loppisfunn?

Det er ikke mine ord - men det mente min kjære da jeg kom hjem med disse. Melkespann har jeg lenge kikka etter og den skal jeg ha på utplassen i sommer.
Også var det den her da - En skuff som sikkert har vært i en gammel verktøybenk - og den var så kul at jeg måtte ha den - akkurat riktig patina på denne:)
Hva jeg skal bruke den til?! Næsj - finner vel på noe - bord, knappeoppbevaring, eller bare pynt - eller har noen andre forslag?


6 kommentarer:

 1. Settekasse til smånips, eller oppbevaring av knapper og trådsneller for argesprakende magi på syrommet... det ville jeg brukt den til. Kjempefin! :-)

  SvarSlett
 2. http://maritirene.blogspot.com/2010/09/tradsneller.html

  Jeg har en vanlig settekasse som jeg har trådsneller i. Skulle passe fint i din også! Og så lar du ungene plukke blåbær i spannet......det gjør jeg!

  SvarSlett
 3. Forslag?? Ja, send den hit!

  Kuul!

  SvarSlett
 4. tsssssssssss,,,derre va no bra funn))
  Jeg har villa lagt på en glass plate oppå og satt det på en puff eller laget bord av det jeg)Men masse ideer her da..og er SIKKER på at du kommer på noe)
  Klem

  SvarSlett
 5. Skuffa var nydelig! :)
  Fin plass til smykker+++ :D
  Hilsen Grete

  SvarSlett
 6. Dette er en gammel settekasse for trykkeklosser eller hva det heter. Sånne de brukte før i tida når de laga bøker og aviser. Det har vært bokstavstempler i den. Det må jo være en fin ting å ha for en journalist.
  Bruk den på barnerommet til alskens småting. Kindereggsamlingen f.eks. Eller begynn å samle på fingerbøl :)

  SvarSlett