mandag 14. mars 2011

Prosjekter på gang

Ja vi gir oss selvfølgelig ikke ennå - men må ta litt etter litt ettersom det koster både penger og arbeidslyst å pusse opp..::)
Gangen hadde vi jo egentlig ikke tenkt å gjøre noe med. Helt til mannen i huset kom hjem med et vakkert vindu han hadde fått på jobbet...
Og om man skal bytte ut vinduet i trappa med en nytt flott - må man jo selvfølgelig gjøre noe med resten også...:) Så da blir det nok nye vegger, en tapetvegg og bort med skapet. Gulv ligger jo i garasjen og skal være likt som i stua både her og på kjøkkenet.

Vinterhagen håper vi også å få gjort noe med før sommeren. Vi vil fullisolere den slik at man kan bruke den også utenom de varmeste sommerkveldene og ha dette som spisestua vår - forhåpentligvis til mange sene middager med god drikke sammen med gode venner:)


To bad har vi også som ikke helt står i stil med resten av det flotte huset vårt - men det blir nok ei stund til vi gjør noe med dem enda. Men på planen står det:)

Men kjøkkenet er nok neste rom ute - har blitt enig med meg selv og gubben om å kombinere maling og nye skuffer fra Ikea. Maling er innkjøpt i Norge (der de har maling man kan male med) og nå må vi bare fintenke litt til før vi starter.
Planen er å heve overskapene og pusse dem opp både inni og lukene.
Nye håndtak, ny benkeplate, nye fliser, og nytt gulv så har vi et helt nytt kjøkken! :)
For ikke å snakke om ovn, platetopp og kaffemaskin!
Kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin duger nok ei stund til.
Spennende med nytt kjøkken snart! Har speida etter masse flott inspirasjon på NIB denne måneden der kjøkken var utfordringen!

1 kommentar:

  1. spennende :D alt bli jo veldig lekkert. herlig den vinterhagen da... der bli d nok veldig koselig :) virri fint med ei lekker lyskrone der ;)

    SvarSlett