tirsdag 14. september 2010

Meretes nydelige hjem


I helga var vi på besøk til min gode venninne Merete, og jeg fikk lov å blogge litt fra det flotte hjemmet hennes i Surnadaln.


Egentlig er det ikke bare Meretes da, men også Halvard og tre nydelige jenters hjem. Men det er ikke noe tvil om hvem sin fortjeneste det er at mangt et hjørne ser ut som tatt rett ut fra en interiørbutikk.
En blanding av romantisk stil med glass og blomster og moderne enkelthet og høyglans.


Toppetasjen har fått en moderne stil med stramme linjer og herlige mørke lilla detaljer.


Lekkert?!

I stua er det en mer romantisk og koseligere stil.

Merete leser interiørblader og blogger, tråler butikker på nett og in real life og ser seg ut ting hun ønsker seg - mailer, ringer og spør og får tak i akkurat det som kunne passe perfekt på den veggen, akkurat den stolen, matta eller vasen, og alltid noe som står i stil til noe hun har fra før.
Merete og Halvard har lagt ned utolig mye tid på huset - og det har gitt resultatet! Så gjennomført og nydelig!Det nye kontoret med ekstra gjestesoveplass i denne smarte brisken fra ikeaMed lekker innfelt bokskap


Noen detaljer;

Badet med en vegg med grønne mosaikkfliser og ellers i delikat svart og hvitt.Gjesterommet - går an å komme på besøk og få sove sånn! :)

Sånt bord som jeg ønsker meg og som jeg snart stjeler fra onkel om han ikke skal bruke det...
Gengen nede:Gangen nede: Sjekk den tapeten! Vårfrisk hele året!

I dette flotte hjemme bor altså to store og tre små! Og selv om det er lekkert og stilfullt har de likevel klart å skape et kjempekoselig hjem!

Hver gang jeg er på besøk her reiser jeg hjem med nytt mot om å få huset mitt til å se like delikat og ikke minst ryddig ut - men dessverre går det fort over...;)Beklager at det har vært liten aktivitet i bloggen i det siste. Jeg prioriterer sybloggen og butikken...
Men snart blir det flytting og kjøp av nytt hus - så kanskje det blir noe maling og tapetsering som kan blogges iallfall! :)

Jeg lover ikke at innleggene kommer så veldig ofte fremover heller - for to jobber, hus og barn tar sin tid - men skal prøve å bli litt flinkere.

3 kommentarer:

 1. Så flott hjem!FRUEN i huset har jo smak,intet nytt ))
  Gleder meg til det er vår tur til å dra til Surnadalen...
  Sikker på at dere hadde det kjempefoselig hos alle de søte jentene og guttn som du skrev)
  Flotte bilder..

  SvarSlett
 2. Føler vel at du har tatt litt vel mye i, både med min tråling etter nytt og med hvor flott det er. Det er mer det at jeg ønsker meg ting, enn at det blir kjøpt så mye nytt:) Vi trives godt her og det er alltid koselig når gjestene trives hjemme hos oss. M.Lie

  SvarSlett
 3. Flott Merethe har det!! Gleder meg til å se nytt hus:) Blir dere fortsatt på Hitra?
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett