lørdag 16. januar 2010

Før og etter - telefonbenk

Slik så telefonbenken ut. Ei venninne av meg kjøpte den på loppis og var så snill at hun ga den videre til meg siden hun egentlig ikke hadde plass til den:)

Jeg ville har litt stil over stoffet og kjøte et fløyelsstoff til nesten 400 kr metern - bra man ikke trengte så mye.
Og det er ikke bare bare å trekke opp møbler - jeg måtte sitte på den imens mannen i huset dro så hard han kunne for å få knappene noenunde inn på rett plass:)

Så sånn ble den - Ikke helt ferdig da - mangler knott på skuffa


12 kommentarer:

 1. Nice! Utrolig hva litt stoff og et strøk maling kan få til.
  fine bloggen:)
  <3

  SvarSlett
 2. Utrolig fin ble den!
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem Christina :-)

  SvarSlett
 3. Jeg blir mektig imponert over alt dere får til. telefonbenken ble kjempefin! :)

  SvarSlett
 4. så flott...Utrolig stili..korr skal du ha den hænn da??kan ikke gjemmes bort på et rom den der)
  Nå som jeg skal til østersund,lurer jeg på adressen til den bruktbutikken.Tid for litt mere møbler, leter fortsatt etter gyngestol, eller en stor kongestol i barokk stil..selv om man ikke har plass)
  klem

  SvarSlett
 5. Takk alle sammen:)
  Ja syns den vart knall:) Står i stua. Tenkt å ha den i yttergangen, men vart for trangt, og nei, kan ikke gjøm den bort nei! Jämtlands nya autionsbyrå ligg midt i sentrum i Storgatan 41! Elers har dæm å et i Krokom et stykke utafor Östersund.

  SvarSlett
 6. hei.. ramlet plutselig inn på bloggen din... og hva ser jeg... en telefonbenk maken til min... jedg ble imponert over hvor fint du har pusset den opp:)

  kommer nok innom bloggen din igjen:)

  SvarSlett
 7. Møblene du har pusset opp blir så utrolig fine!!! Har du noen tips om hvordan du gjør dette; pusser, grunner, hva slags maling osv.?
  Håper du kan hjelpe meg i gang ved å svare på dette.

  SvarSlett
 8. Jeg er absolutt ingen ekspert men slik gjør jeg det i alle fall;- om møblene er veldig slitt eller lakket - pusser jeg dem med pussemaskin - begynner med grovt papir og avslutter med veldig fint. Om de er bare litt ripete pusser jeg bare lett med noe som ser ut som stålull men er veldig fint som man får kjøpt på malerbutikken - er beregnet for oppussing av gamle møbler. Jeg grunner og maler med eggehvit oljemaling 40 - 80 glans etter hvor blankt jeg vil ha det. Har også prøvd benkalack - men synes det blir finere med oljemaling. En etterstryker (flat og stor malerkost) er kjekk for å få det jevnt på store flater. Ble du noe klokere? :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for raskt svar! Dette var en veldig bra forklaring synes jeg!

  SvarSlett
 10. Åååh, den benken hadde jeg store planer om å kjøpe! Skulle bare et ærend, vel tilbake var den borte! Spør om jeg var skuffet!?
  Du har laget den kjempefin da:-)

  Mette..

  SvarSlett
 11. Ho ho denne er helt lik til den jeg kjøpte meg i dag, morsomt å se hvordan du har pusset den opp:-) jeg har ikke bestemt hvilke farger min skal bli enda. Hilsen saga.

  SvarSlett
 12. kjempe fin! Jeg har kjøpt meg en nesten helt lik benk på loppis jeg også!<3 lykke <3
  Lurte på, måtte du pusse den godt før du malte? hvilken maling brukte du?

  SvarSlett