tirsdag 5. mai 2009

Sprøytemaling og fleecekjole

Nå har jeg flytta ut i pappas garasje og tatt i bruk kraftigere og mer effektive metoder i møbeloppussingen!
I helga prøvde jeg sprøytemaling med kompressor for første gang!WOW - det var effektivt! Tror jeg legger bort malerkosten for godt!
Ble jo ikke helt jevnt sånn med en gang - men med litt øving og fininnstillinger av sprøyta tror jeg dette blir riktig bra... Må bare få pussa litt på malingssiget - så blir nok topplaget supert!Telefonbenken fikk seg også en dusj - selv om jeg ennå ikke er helt sikker på om den blir hvit eller sølv - men det heller mot hvit her også.... :/Ettersom jeg og lillejenta var hjemme alene i helga - ble det også mye tid til sying etter leggetid! Sydde bukse til henne og kjole til meg selv!
Artig å prøve seg på klær til seg selv - og ble ikke så verst fornøyd med resultatet heller....
Hadde jo ikke mønster - så jeg tenkte at dette ikke kunne være så vanskelig og fram med målebandet... Jeg kjenner jo ikke mine begrensninger!
Men etter litt hjelp fra mamma og etter å ha justert og nåla og tråkla og sydd inn her og der ørten ganger så satt den jo tålelig bra! ;)

6 kommentarer:

 1. hørtes flott ut å kunne spørytemale møblene, effektivt og sikkert et veldig fint resultat. her har jeg stått i dager etter dager og malet vitrineskap med minimalekost... hihi... ønsker deg en nydelig tirsdag:)

  SvarSlett
 2. så fint det bli.. har lakk sprøyte og kompressor vi å.. trur geir ska få sprøyt ferdig kommodan min.... :) du e så flink t å sy altså...

  SvarSlett
 3. Hej jag svarar dig här :) Pippityget har jag köpt i en affär som heter Åhlens och hello kitty tyget har jag köpt i småland. Mvh Linda

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott det bordet ble!
  Kjempekoselig blogg du har! :)

  SvarSlett
 5. Den fleecekjolen ble jo skikkelig flott!!!!
  Lykke til videre med sprøytemalinga. Øvelse gjør mester!

  SvarSlett
 6. Takk :) Radioen å ja... supert. det ska opp og frem. ingen kan bli behandla sånn uten at de ansvarlige må få svi litt! og syns egentlig ikke dem legg sæ så veldig langflat!

  men.. spennende å sjå om vi i hele tatt høre nå meir eller får en personlig beklagelse. geir møte dem ansvarlige daglig... ingen av dme tørr å sjå han i øyan!

  SvarSlett