torsdag 28. mai 2009

Nok stoff til jul???

I går var jeg og mamma på en aldri så liten shoppingtur i byen...
Hovedmålet for turen var Stoff og stil!
Og får en herlig butikk for en nyfrelst stoffavhengig hobbysyerske!

Her er mønstrene som skal bli klær til meg selv - barnemønster har jeg nok av - men beagelig som jeg er - elsker jeg mønstrene på stoff ogs til som ikke behøves å tenges av og klippes i mønsterpapir først - men er ferdig og bare kan legges rett opp på stoffet man skal bruke!


Og her er det meste av stoffet jeg kjøpte:

Dette kan jo synes veeeeeldig mye
- og jeg må jo innrømme at det gikk noen tusinger....

- men det er viktig å sette ting i perspektiv . og når dette skal bli:
En festkjole, tre hverdagskjoler, minst fire tunikaer, to - tre topper, en haremsbukse, en dressbukse, et par tights, og minst et skjørt (altså hele min sommergarderobe og litt til) pluss et ukjent antall vesker og en masse barneklær - så er jo summen jeg betalte bare barnematen! ;)


Dette tror jeg forresten skal få bli trekk til stolene jeg holder på å pusse opp
Og dette skal sendes nordover til ei enda ferskere nyfrelst syerske! Lykke til:)

3 kommentarer:

  1. Ååå, så herlig! Blir spennende å se hva du får til av alt det herlige stoffet! Har mange planer om div syprosjekt her også, men..det blir liksom ikke så mye ut av det. Skylder på tida...:-) Ha ei fin laaang helg:-)

    SvarSlett
  2. det va knallmy fint, spent på ka som kommer ut av det turikse og det brune med gullblomster og ikke minst gleda e me MASSE til det som lå på kjøkkenbordet kommer i postkassa mi;)

    SvarSlett
  3. oj oj oj vad du har shoppat, kul kul med alla nya tyger. Svar på din fråga angående väskorna jag syr, nej jag har inga innefickor än så länge i mina väskor men när jag blir lite duktigare på att sy dem ska jag nog sy dit några fickor!

    SvarSlett