torsdag 18. november 2010

Kjøkkenplanlegging

Her er det nye kjøkkenet vårt!

Og jeg har selvfølgelig allerede noen ideer om hva som skal gjøres med det...

Egentlig om jeg ikke hadde oppdaga hvor mye det koster å selge/kjøpe hus og det første man må gjøre er å rive opp gulvet (vi visste om det) så hadde jeg ville ha rivd ut alt og kjøpt et hvitt høyglans glatt kjøkken - men nå spekulerer vi på om det får holde å levere inn skapdørene til lakking eller eventuelt male selv, skifte flis, benkplater og håndtak.
Så kanskje det kn ligne litt på drømmekjøkkenet mitt fra Kvik!Jeg er også litt fram og tilbake om man blir mere lei av høyglans enn mer tradisjoell stil - og jeg tror egentlig det.
Så da blir det nok tradisjonskjøkken - og da må vi jo ha en grue. Det regner jeg med min flinke sambo kan fikse. :)


Noe lignende som denne fra Norema kunne jeg tenkt meg. Faktisk var det også veldig kult med disse flisene inni... Hmmm...


Og til mitt nye kjøkken må jeg ha nytt bord og stoler - bordet vi har i dag kosta 700 kr med stoler på ikea - og det er ikke mange cm ledig når vi har taco for fire:)
Men så var det hva slags bord man skal ha da... Heller også her mot mer moderne stil for tiden og synes sånne stoler er kule:


Disse fra ikea er kule...


eller enda bedre - en Tolix

Eller sånne - men hva slags bord skal man da ha... tenke tenke...:)

2 kommentarer:

  1. norden spisebord http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/30116886
    m Tobias stola :) d e lekkert. trur kjøkkenet kan bli skikkelig fint med den planen der ja :) æ ska prøv å finn i koss blogg d va så får du sjå bordplanan min, ellers sende æ dæ bilde på mld på facebooken :D

    SvarSlett
  2. Dette blir bra, Venke! Spennende :)

    SvarSlett