tirsdag 26. oktober 2010

Award

Tusen takk til både Marte og Gro Beate for award! Så artig!
De har begge utrolig fine og inspirerende blogger så ta en titt!


Sammen med awarden fulgte det også med en oppgave: Fortell 3 ting du liker å gjøre:


1. Jeg elsker å reise! Gjerne med hele familien til et varmt sted. Når de voksne koser seg og slapper av er det supert også for barna - og min lille frøken Sara som tross sine fem leveår, allerede har blitt en erfaren reisende, elsker det når hun bare kan tre en strandkjole over hode og løpe ut døra - skjønner egentlig ikke hvem som kom på at vi skulle bosette oss her nord! :/


2. Jeg elsker å sy! Dette er en hobby jeg tok opp igjen for et par år siden og som på kort tid ble en stor lidenskap. Det er så utrolig morsomt å skape noe man blir fornøyd med under symaskinen! Gleder meg til å få mer tid til å sy!


3. Jeg liker også gode middager og vin med gode venner. Sene kvelder med interessante samtaler og kos er toppen! (men ikke dagen etter for mye vin)


Nå skal jeg gi den videre til 5 andre blogger.
Jeg kan vel ikke gi den tilbake, og mange har allerede fått den - men da vil jeg gi den til disse superfine bloggene;
1. Begitte - min kjære svigerinne som på kort tid har blitt superflink til å sy! http://lillebitte.blogspot.com/

2. Anne ei rett fram og tøff dame i Langmyra som kan mye forskjellig: http://www.langmyra.blogspot.com/

3. Cathrine som har helt rå sans for interiør og som snart skal ha baby! http://familieogfoto.blogspot.com/

4. Monica som syr de vakreste ting og som inspirerer med masse; http://mo9cadesign.blogspot.com/

5. Camilla som jeg egentlig ikke kjenner men som inspirerer meg masse i blogg/interiørverden! http://villacreme.blogspot.com/

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for fin award :D og fine ord.
  Og kjika på det innlegget du la ut om husan dåkk ha kjika på, men sjer ingen av dem nederste bildan? å d va vel av drømmehuset eller?? ;) spent på å sjå ka dåkk ende opp med! ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. He-he - Drømmen gikk opp i røyk...;) Neida - jeg tenkte ikke på at bilder forsvinner fra Hemnet etter ei stund...og vi fant ut at det var mer drøm for oss enn for barna som måtte kjøres for å være med på ting og se nabounger - så vi valgte et nytt oppussingsobjekt igjen - spennende det også! Har bydd og får vite denne uka!

  SvarSlett
 3. Gleder meg til vi kommer å besøker dere i Sverige,da skal vi kose oss med god middagm,vin og laaaaaange samtaler.Og ja,vi vil få vondt i hodet dagen etter.)
  Klem

  SvarSlett